top of page

НОВИНИ ФЕСТИВАЛЮ

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ДВОТУРОВИЙ КОНКУРС ВОКАЛЬНО-ІНСТРУМЕНТАЛЬНОГО МИСТЕЦТВА ІМ.М.В.ЛИСЕНКО

💙💛«ОЙ, ЗАГРАЙТЕ, МУЗИЧЕНЬКИ»🎹🎤

І ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ДВОТУРОВИЙ КОНКУРС ВОКАЛЬНО-ІНСТРУМЕНТАЛЬНОГО МИСТЕЦТВА ІМ.М.В.ЛИСЕНКО


Династія Лисенків квітне і в наш час. До команди почесних журі завітали онука – Ольга Всеволодівна Лисенко та праправнук - Лисенко Микола Віталійович (молодший)

⭐ЛИСЕНКО МИКОЛА ВІТАЛІЙОВИЧ (МОЛОДШИЙ) - праправнук композитора. Заслужений діяч мистецтв України, доцент, художній керівник і головний диригент київського академічного муніципального духового оркестру, президент Міжнародного благодійного культурно - наукового родинного фонду імені Миколи Віталійовича Лисенка.

⭐Лисенко Ольга Всеволодівна - кандидат мистецтвознавства, доктор філософії, професор НМАУ , кафедри загального та спеціалізованого фортепіано. Є автором монографії "Музичне виконавство: генезис, категорії, система" та багатьох наукових статей, присвячених проблемам музичного виконавства. З 1998 року очолювала МБКНРФ ім. М.В.Лисенка, зараз є віце-президентом цієї організації. Була головою журі Всеукраїнського конкурсу юних виконавців ім. М. В. Лисенка.

⭐️⭐️⭐️ЗІРКИ КОНКУРСУ РІЗДВЯНА УКРАЇНА⭐️⭐️⭐️

ПРИВІТАННЯ ВІД ГОЛОВИ ЖУРІ ОКСАНИ СТЕБЕЛЬСЬОЇ

ПРИВІТАННЯ ВІД ГОЛОВИ ЖУРІ ОКСАНИ СТЕБЕЛЬСЬОЇ

Ми живемо у складний, але, водночас, й дуже відповідальний історичний час і тому нам треба гуртуватися, працювати, надихати один одного, допомагати, створювати можливості творити, жити так, щоб ми перемагали у цій війні на усіх рубежах!
Життя триває, а творчість дає нам надію і віру у перемогу світла й добра!
Тож, сьогодні вітаю із ще однією маленькою перемогою в житі кожного учасника на шляху до великих спільних перемог!
Від усіх членів журі та оргкомітету «СМАЙЛ ФЕСТ», хочу привітати з чудовими результатами ІІ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРС МИСТЕЦТВ «НОВОРІЧНІ ДИВА».
Конкурс видався для всіх дуже складний у підготовці, але, не зважаючи на це, дуже масштабний і яскравий.
Ми отримали майже 800 заявок.
З великою цікавістю журі переглядало та оцінювало ваші твори та виступи. Цей конкурс був дуже яскравим та патріотичним. Багато робіт було присвячено зимі та новорічним дивам, а багато - нашій Батьківщині. У часі збройної агресії Росії проти України, дуже важливо за допомогою мистецтва декларувати світу правду про Україну, доносити інформацію про культурне надбання, підтримувати наших захисників, які кожен день чинять героїчний опір ворогу і боронять наш спокій. Сьогодні ми всі разом бійці одного фронту за волю і свободу, право жити і творити.
Ми пишаємося вашими талантами та радіємо успіхам. Ви всі талановиті сини та доньки нашої України. Бажаємо подальшого розвитку ваших здібностей, натхнення, витримки, сили та впевненості в собі на шляху до нових яскравих перемог.
Віримо у перемогу добра. Мирного та спокійного всім нам життя у вільній Україні!
З Новим роком і Різдвяними Святами усіх!

⭐️⭐️⭐️ЗІРКИ КОНКУРСУ НОВОРІЧНІ ДИВА⭐️⭐️⭐️

вітаємо учасників ІІ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ДВОТУРОВОГО КОНКУРСУ МИСТЕЦТВ «КОЗАЦЬКОМУ РОДУ НЕМА ПЕРЕВОДУ

ВІТАЄМО НАШИХ УЧАСНИКІВ💙💛

Дорогі друзі, вітаємо учасників ІІ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ДВОТУРОВОГО КОНКУРСУ МИСТЕЦТВ «КОЗАЦЬКОМУ РОДУ НЕМА ПЕРЕВОДУ».
Ви всі молодці! Ваші виступи та твори дуже різноманітні, яскраві та патріотичні, вони всиляють віру у світле майбутнє нашої рідної неньки України. Ми нація сильних, талановитих, співучих та вільних, бо козацькому роду нема переводу!
Дякуємо кожному хто долучився до конкурсу.
Вітаємо всіх наших зірочок та бажаємо подальшої праці над вдосконаленням талантів, цілеспрямованості, наснаги, натхнення та мирного життя у вільній та квітучій Україні.
Обіймаємо кожного та завжди чекаємо на наших нових конкурсах.
З ПОВАГОЮ ТА ЛЮБОВ'Ю СІМ'Я СМАЙЛІВ 💙💛

Антон Сова

АНТОН СОВА⭐️

Друзі, в нас чудові новини, до команди почесного журі долучився Антон Сова. 
Антон Сова - керівник Компанії по роботі з талантами Туарон (Tuaron Management). Режисер, менеджер, продюсер з багаторічним досвідом, лауреат та член журі міжнародних фестивалів та конкурсів. Антон керівник соціальних, благодійних та комерційних проектів, громадський діяч. Під його керівництвом реалізовано низку музичних проектів та конкурсів у різних країнах світу. Завдяки йому стали відомі імена молодих та популярних сьогодні артистів, музикантів, блогерів. Антон єдиний, хто продовжив сімейну історію та великий рід свого відомого дідуся музиканта та майстра народних інструментів Касяна Євченка. Очолювана ним компанія Tuaron Management за багато років роботи зробила значний внесок у музичну галузь.

Туарон

TUARON, ПРОДЮСЕРСКИЙ ЦЕНТР⭐️

Наші нові партнери -Компанія Туарон (Tuaron Management)
Туарон (Tuaron Management)- Компанія по роботі з талантами Туарон (Tuaron Management) веде діяльність у сфері персонального менеджменту артиста, моделі, блогера або будь-якого іншого таланту. Команда Туарон (Tuaron Management)виконує повний цикл співпраці з талантом, ведення його кар'єрної та творчої діяльності протягом усього періоду співпраці. Компанія виступає союзником для кожної творчої особина шляху її створення, розвитку та успіху.

ТУАРОН МЕНЕДЖМЕНТ
З моменту свого заснування в 2004 році Tuaron зарекомендувала себе як провідне агентство талантів менеджменту, яке керує кар’єрою елітного списку акторів, художників, талантів, знаменитостей і моделей. На чолі з головою правління Антоном Совою агентство зайняло особливу нішу в управлінському ландшафті та заслужило репутацію, що ставить інтереси митців понад усе.
Сайт компанії: https://www.tuaron.com/

Марія Ліпінська голова творчих конкурсів Смайл фест

⭐️МАРІЯ ЛІПІНСЬКА⭐️

Дорогі друзі,❤️ в нас чудові новини! До почесної команди журі приєдналась ⭐️Марія Олександрівна Ліпінська.⭐️ Ми надзвичайно щасливі та вдячні пані Марії, для нашої великої, творчої родини Смайлів це велика честь та радість.❤️
⭐️Ліпінська Марія Олександрівна (2101.72. Київ) – співачка (меццо-сопрано). Заслужена артистка України (2004). Лауреатка міжнародного конкурсу камерного співу «Бурштиновий соловей», занесена в енциклопедію конкурсу «Мастерзінгери Кениксбергу». Закінчила Національну Музичну академію в Києві (1999, клас нар.арт.СРСР Г.Туфтіної). З 1995 року солістка Національного Будинку органної та камерної музики України, за сумісництвом (1995-1996 р.) працювала у Державному дитячому музичному театрі та(1995-2007 р.) в Оперній студії при НМАУ (Київ), 2000- 2001 роках співає на сцені Національної Опери України, 2008-2012р – викладає сольний спів в Національній Музичній Академії України, з 2018 року викладає спів на кафедрі камерного співу теж в НМАУ (Київ). З 2018 року є співзасновником та головою журі конкурсу вокалістів «Нове Обличчя». Володіє голосом неповторного оксамитового тембру, високою технічністю співу, яскравим артистизмом. В репертуарі – оперні партії, духовна музика 17-17 стор., ораторії, страсті, симфонії, романси, пісні, сучасна музика. Гастролювала в Польщі, Росії, Молдові, Швейцарії, Італії, Китаї, Замбії. Має численні записи до фонду Українського радіо та власні диски.

Горбатенко Галина голова творчих конкурсів Смайл Фест

ГОЛОВА КОНКУРСУ ГОРБАТЕ́НКО ГАЛИНА ЛУКІВНА – НАРОДНА АРТИСТКА УКРАЇНИ

Друзі, ми щасливі і дуже горді, до почесної команди журі приєдналася Галина Горбатенко. Для нас це велика честь.
ГОРБАТЕ́НКО Галина Луківна – НАРОДНА АРТИСТКА УКРАЇНИ (2018), хоровий диригент, професор. Закінчила Київську консерваторію (1971; кл. Д. Зава
динського). Працювала з дит. хор. колективами Києва та області. Від 1971 – хормейстер, від 1985 – керівник Жіночого хору Київської Муніципальної Академії музики ім. Р.М. Гліера (КМАМ ім. Р.М. Гліера), викладач МАМ ім. Р.М. Гліера.

⭐️Жіночий Хор - художній керівник народна артистка України Галина Горбатенко 

Галина Горбатенко "МУЗИКА МОЄ ЖИТТЯ".
Фільм про Галину Горбатенко

Ліюса Тагі член журі

ЛІЮСА ТАГІ КІЛАНІ ДАМАВАНДІ

Дорогі друзі,❤️ в нас чудові новини, до почесної команди журі конкурсу авторської творчості "НА КРИЛАХ ЕВТЕРПИ" долучилась Ліюса Тагі Кілані Дамаванді .
Знайомимося:❤️.
⭐⭐⭐Ліюса Тагі Кілані Дамаванді⭐⭐⭐ - магістр з відзнакою Інституту журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка. (2003р.) Організатор, лауреат і член журі міжнародних фестивалів у сфері журналістики.
Вік: 45 років
Громадянство: Канада
Знання мов: українська, англійська, французька, німецька, перська, російська.
1997-2003 Стажування в загальноукраїнських ЗМІ
2003-2005 Викладач в Навчально-науковому інституті філології КНУ імені Тараса Шевченка
2005 - 2009 PR - спеціаліст в Україні
2009 - 2010 Atelka Inc. (Монреаль, Канада)
2010 - 2016 Alphanumeris System Inc. (Монреаль, Канада)
2016 - 2018 Громадська діяльність (Монреаль, Канада)
2018 – т.ч. Член Ліберально партії Канади
2022 – т.ч. Волонтерська діяльність Україні
Сім'я Смайлів щиросердечно вдячна пані Ліюсі.❤️
РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ 💙💛

⭐️❤️РЕЗУЛЬТАТИ КОНКУРСУ "ВЕЛИКА РОДИНА МОЯ УКРАЇНА"

⭐️⭐️⭐️ВІТАЄМО НАШИХ ЗІРОЧОК🤩🤩🤩
Українці - найталановитіша, найспівочіша, найсильніша нація світу.ІІ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ДВОТУРОВИЙ КОНКУРС МИСТЕЦТВ "ВЕЛИКА РОДИНА МОЯ УКРАЇНА" був сповнений неймовірних, яскравих, дивовижних виступів та творів. Ви всі наші діамантики і наші неповторні зірочки!Ми пишаємося кожним. Дуже вдячні кожному хто завітав на конкурс і став частинкою нашої великої фестивальної родини Смайлів. Вітаємо з чудовими результатами і бажаємо всім здоров'я, злагоди, натхнення, подальшого розвитку талантів та найскорішої перемоги.
Обіймаємо кожного з вас та чекаємо на нових конкурсах.
З ПОВАГОЮ ТА ЛЮБОВ'Ю СІМ'Я СМАЙЛІВ.❤️❤️❤️

результати сімейного творчого конкурсу

⭐️⭐️⭐️РЕЗУЛЬТАТИ БЕЗКОШТОВНОГО ОНЛАЙН КОНКУРС РОДИННОЇ ТВОРЧОСТІ: "МИСТЕЦЬКА СІМ’Я"❤️❤️❤️

Дорогі друзі, ми дуже вдячні всім хто долучився до конкурсу родинної творчості "МИСТЕЦЬКА СІМ'Я".
РЕЗУЛЬТАТИ доступні на нашому сайті.

Нагороди будуть відправлені за 10 робочих днів.
Ми дуже раді знайомству з кожним. Ви всі наша гордість, найкращі та найталановитіші мистецькі сім'ї нашої Батьківщини. Пишаємося вами!
Бажаємо кожній родині злагоди, сімейного затишку, любові, здоров'я, миру та спокою. Віримо в перемогу добра! ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ !!! ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!!!
З повагою та любов'ю СІМ'Я СМАЙЛІВ ❤️❤️❤️

результати конкурсу країна кобзаря

РЕЗУЛЬТАТИ КОНКУРСУ 💙💛 "КРАЇНА КОБЗАРЯ"💙💛

РЕЗУЛЬТАТИ КОНКУРСУ "КРАЇНА КОБЗАРЯ" ДОСТУПНІ НА НАШОМУ САЙТІ ЗА ПОСИЛАННЯМ: HTTPS://SMILEFEST.COM.UA/KONKURS2022/KOBZAR/
Наші дорогі зірочки, вітаємо всіх вас з прекрасними результатами конкурсу "КРАЇНА КОБЗАРЯ".
Не дивлячись на неймовірно складну ситуацію в нашій країні, ви всі продовжили працювати над розвитком своїх талантів, проявляючи свою силу, прагнення до розвитку та вдосконалення. Це чудово, бо ми всі нація сильних, незламних та вольових. Ми всі любимо нашу неньку і ми працюючи над собою йдемо теж до перемоги.
Друзі, кожен ваш виступ чи робота унікальна та неповторна. Журі в захваті від ваших яскравих та талановитих виступів та витворів. Ми пишаємося кожним з вас і бажаємо не зупинятися на досягнутому, продовжувати працювати над удосконаленням своєї майстерності, гарних літніх канікул, море радості, щастя, здоров'я, нових творчих здобутків та світлого майбутнього. Обіймаємо кожного з вас та чекаємо на нових конкурсах.
З ПОВАГОЮ ТА ЛЮБОВ'Ю СІМ'Я СМАЙЛІВ.

результати конкурсу україна єдина

РЕЗУЛЬТАТА ІІ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ДВОТУРОВОГО КОНКУРСУ МИСТЕЦТВ💙💛"УКРАЇНА ЄДИНА"💙💛

Друзі, результати оцінювання журі доступні на нашому сайті: https://smilefest.com.ua/konkurs2022/ukrayinayedina/
Дорогі друзі, вітаємо з чудовими результатами ІІ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ МИСТЕЦТВ "УКРАЇНА ЄДИНА".
Ваші виступи та твори надзвичайні, талановиті та яскраві.
Ви всі наші талантики і наші зірки. Не дивлячись на складний час продовжили свою працю над вдосконаленням талантів і ми дуже пишаємося не тільки вашими талантами, але і вашою наполегливістю та цілеспрямованістю.
Від душі бажаємо величезного бажання працювати надалі, розвивати ваші здібності та таланти, море радості, позитивних емоцій, нових творчих здобутків та нових яскравих звершень.
А ми будемо чекати вас на наших нових конкурсах та фестивалях. Обіймаємо кожного.
ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ! ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!
З ПОВАГОЮ та ЛЮБОВ'Ю СІМ'Я СМАЙЛІВ!

результати онлайн конкурсу

РЕЗУЛЬТАТИ БЕЗКОШТОВНОГО КОНКУРСУ🌺🌷🌸"СИМФОНІЯ ВЕСНИ"️🌺🌷🌸

Дорогі друзі, ми дуже вдячні всім хто долучився до весняного конкурсу 🌷"СИМФОНІЯ ВЕСНИ"🌷. Учасники дивували яскравими виступами, чудовими піснями та віршами до весняного свята 8го березня.
Друзі, ви всі найкращі, найталановитіші та найзірковіші. Дуже раді знайомству з кожним з вас і дуже щасливі, що наша Україна багата такими талантами. Пишаємось вами!!!
Дорогі друзі, за умовами конкурсу мало бути оголошено 5 переможців.
Ми отримали велику кількість заявок з дуже гарними виступами, тому було прийнято рішення нагородити 11-ть переможців!!!
РЕЗУЛЬТАТИ КОНКУРСУ "СИМФОНІЯ ВЕСНИ" вже опубліковані на нашому офіційному сайті за посиланням:
https://smilefest.com.ua/konkurs2022/sumfoniyavesnu/

творчі конкрси онлайн

⭐️🎉РЕЗУЛЬТАТИ ДВОТУРОВОГО КОНКУРСУ МИСТЕЦТВ 🎉💙💛"НАЦІОНАЛЬНИЙ ПАРАД ТАЛАНТІВ"💙💛

Друзі, результати оцінювання журі доступні на нашому сайті.
Дорогі друзі, вітаємо з результатами та завершенням конкурсу.
Бажаємо всім миру, тільки гарних новин та позитивних емоцій, подальшого розвитку талантів, щастя, здоров'я та радості.
А ми як і завжди будемо чекати з нетерпінням на кожного з вас на наших нових конкурсах. Обіймаємо! ❤️
З любов'ю та повагою сім'я Смайлів ❤️

ЗІРКИ КОНКУРСУ
⭐"РІЗДВЯНА УКРАЇНА"

Зустрічаємо гучними оплесками👏👏👏ЗІРКИ КОНКУРСУ⭐⭐⭐🤩🥳⭐"РІЗДВЯНА УКРАЇНА"⭐
Друзі, ❤️ це відео для наших дорогих зірочок конкурсу ⭐"РІЗДВЯНА УКРАЇНА"⭐.
Ви всі наша гордість, наші найкраші, наші діамантики.
Ми пишаємось вами та радіємо вашим успіхам.
Бажаємо всім миру, злагоди, добра, здоров'я, любові, творчих здодутків, подальшого розвитку талантів та світлого та щасливого майбутнього.
Завжди чекаємо на нових конкурсах.
З повагою та любов'ю сім'я Смайлів ❤️

національна хореографічна спілка

⭐️НАЦІОНАЛЬНА ХОРЕОГРАФІЧНА СПІЛКА УКРАЇНИ💙💛

⭐ЗАПРОШУЄМО хореографічні колективи взяти участь у конкурсі  "НОВОРІЧНІ ДИВА", який пройде за підтримки Національної хореографічної спілки України.

концерт гурту Українські Барви та Оксани Стебельської

STEBELSKA & BARVYPROJECT BAND❤️З КОНЦЕРТОМ "ЩАСЛИВОГО РІЗДВА"⭐️

Оксана Стебельська та гурт Barvy Project Band ❤️
Оголошує офіційно відкритим період новорічно-різдвяних святкувань анонсом концертної програми "Щасливого Різдва" в Києві 13 січня - зустрінемо Старий Новий рік разом у Docker pub!
Ціни на квитки демократичні - а емоції феєричі!
Пампухи будуть!
Більше тут:
https://docker.com.ua/ru/afisha/stebelska-2022-01-13/...

результати всеукраїнського конкурсу творчості

⭐️РЕЗУЛЬТАТИ ДВОТУРОВОГО КОНКУРСУ МИСТЕЦТВ⭐️
"ЗІРКИ МОЄЇ БАТЬКІВЩИНИ"💙💛

Друзі, результати оцінювання вже доступні на нашому сайті за посиланням 🤩🤩🤩⭐️⭐️⭐️🎉🎉🎉
https://smilefest.com.ua/staryefestivali/zirkubatkivshinu3/
Дорогі наші зірочки ❤️, вітаємо вас!!! Ви всі молодці, дивували журі яскравими виступами та творами.
Кожен з вас талановитий, неповнорний та яскравий діамантик з великої фестивальної родини Смайлів.
Наша Батьківщина багата творчими та талановитими людьми і ви всі ще раз довели, що в кожному куточку нашої країни є неповторні талановиті люди, гідні сини та доньки своєї неньки України. Ми пишаємось вами.
Бажаємо вам нових творчих успіхів, міцного здоров'я, позитивних емоцій та нових яскравих перемог. А ми завжди чекаємо вас на наших нових конкурсах та фестивалях.
З повагою та любов'ю сім'я СМАЙЛІВ ❤️❤️❤️

⭐ ЗІРКИ КОНКУРСУ⭐
💙💙💛💛"КОЗАЦЬКОМУ РОДУ НЕМА ПЕРЕВОДУ"💙💙💛💛

Зустрічаємо гучними оплесками⭐ ЗІРКИ КОНКУРСУ⭐💙💙💛💛"КОЗАЦЬКОМУ РОДУ НЕМА ПЕРЕВОДУ"💙💙💛💛
Друзі, ❤ це відео для вас. Ви всі наша гордість, наші найкраші, наші перлинки. Ми пишаємось вами та радіємо вашим успіхам.
Бажаємо всім вам добра, здоров'я, любові, творчих здодутків та нових яскравих перевог.
З повагою та любов'ю родина Смайлів ❤

творчі онлайн конкурсу для дітей та молоді

ВІТАЄМО НАШУ ЧАРІВНУ ГОЛОВУ ЖУРІ ОКСАНУ СТЕБЕЛЬСЬКУ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ.

13 листопада 2021р

Дорога Оксано Юріївна❤, вітаємо Вас з Днем Народження.🎂 Бажаємо міцного здоров'я, кохання, удачі, натхнення, невичерпної творчої енергії, нових успішних проєктів, процвітання Вашій чудовій родині та гурту "УКРАЇНСЬКІ БАРВИ", нехай серце буде завжди сповнене любові, кожен день надихає, приносить тільки позитивні емоції та радісні новини, здійснення великих мрій та бажання.

З Любов'ю та повагою вся фестивальна родина Смайлів ❤❤❤

СМАЙЛ ФЕСТ

Запрошення на фестивалі

10 листопада 2021р
Друзі, чудові новини,🥳 відтепер запрошення на фестивалі "СМАЙЛ ФЕСТ"❤ у виконанні нашої чарівної голови журі Оксани Стебельської❤ на міжнародному радіо кожного дня об 13:36, 16:34 та 19:34. на Radio Sfera Music ⭐️⭐️⭐️ http://radiosferamusic.com
Дякуємо за допомогу нашій дорогій пані Оксані та нашим новим друзям - радіо Radio Sfera Music. ❤❤❤
Radio Sfera Music - перша Міжнародна комерційна радіостанція, яка розпочала своє мовлення 19 листопада 2018 року. Слухати Radio Sfera Music можна у всіх містах та країнах світу, без обмежень, 24 години на добу та 365 днів на рік. Наша аудиторія росте щодня у всіх куточках планети. В ефірі звучить популярна музика різних стилів та напрямків, серед якої ви почуєте останні хіти найяскравіших музичних вітчизняних та західних зірок. Radio Sfera Music – це заряд позитивних емоцій на весь день та цікаві музично-інформаційні програми.
⭐️Radio Sfera Music – хороша музика для хороших людей!
⭐️Адреса сайту: http://radiosferamusic.com

Новий партнер фестивалю Radio Sfera Music

 Radio Sfera Music

Новий партнер фестивалю Radio Sfera Music

7 листопада 2021р

Друзі, в нас чудові новини, від тепер всі наші конкурси та фести проходять за підтримки міжнародного радіо Radio Sfera Music.

Radio Sfera Music. - перша Міжнародна комерційна радіостанція, яка розпочала своє мовлення 19 листопада 2018 року. Слухати Radio Sfera Music можна у всіх містах та країнах світу, без обмежень, 24 години на добу та 365 днів на рік. Наша аудиторія росте щодня у всіх куточках планети. В ефірі звучить популярна музика різних стилів та напрямків, серед якої ви почуєте останні хіти найяскравіших музичних вітчизняних та західних зірок. Radio Sfera Music – це заряд позитивних емоцій на весь день та цікаві музично-інформаційні програми.
Radio Sfera Music – хороша музика для хороших людей!
Адреса сайту: http://radiosferamusic.com

ВСЕУКРАЇНСКІ ТА МІЖНАРОДНІ КОНКРСИ

⭐️⭐️⭐️ РЕЗУЛЬТАТИ ДВОТУРОВОГО КОНКУРСУ МИСТЕЦТВ 🎉🎉 💙💙💛💛
"КОЗАЦЬКОМУ РОДУ НЕМА ПЕРЕВОДУ" 💙💙💛💛

25 жовтня 2021р

Друзі, результати оцінювання вже доступні на нашому сайті за посиланням 🤩🤩🤩⭐️⭐️⭐️🎉🎉🎉

https://smilefest.com.ua/staryefestivali/kozackomyrody/
🏆НАГОРОДИ⭐️
Нагороди нашим зірочкам будуть відправлені через 7-10 робочих днів.
Вітаємо всіх з прекрасниvи результатами конкурсу. Ви всі молодці, наша гордість і майбутнє нашої України.
Бажаємо всім нашим учасникам здоров'я, злагоди, натхнення та нових яскравих перемог!
з повагою та люьов'ю, СМАЙЛ ФЕСТ ❤️❤️❤️

bottom of page